Adatvédelem

A HelloKoszeg.hu és üzemeltetője tiszteletben tartja az oldal olvasóinak mindazon magántermészetű adatait, amelyek bármilyen formában a birtokába kerülnek, azokat a személyes adatok kezelésére vonatkozó mindenkori hatályos magyar és EU-s jogszabályokat betartva kezeli.

Az oldal olvasása során akaratlanul átadott adatokat (pl. látogató IP címe, domain neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngésző, stb.) bizalmasan kezeljük, és azokat kizárólag a HelloKoszeg.hu szolgáltatásainak fejlesztéséhez, valamint  statisztika készítéséhez használjuk fel.  A birtokunkba került adatokról statisztikai célú összegzést készítünk, s csak statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hasznosítjuk.

A regisztráció önkéntes és jelen adatkezelési feltételek ismeretében történik. A regisztrációról a megadott email címre automatikus visszaigazolás kerül kiküldésre.

A regisztráció során megadott személyes adatokat (pl. név, email cím, stb.) az adatkezelő az alábbi célokra használja fel, amely célokra való felhasználáshoz a látogató a regisztrációval kifejezett hozzájárulását adja:

– hírlevél és blogértesítő küldése a megadott email címre
– saját termékek és szolgáltatások népszerűsítése
– esetenként más, a regisztrált látogatót feltehetően érdeklő termékek vagy szolgáltatások népszerűsítése

Az adatkezelő a kezelt adatokat (a törvény alapján arra felhatalmazott hatóság részére történő kötelező adatszolgáltatás esetét kivéve) semmilyen formában nem teszi hozzáférhetővé harmadik személy részére, továbbá minden ésszerű intézkedést megtesz az adatok bizalmasságának megőrzése érdekében,  illetve erre szerződésben kötelezi az esetlegesen bevont adatfeldolgozót is.

A regisztráció bármikor megszüntethető a küldött emailek mindegyikében megtalálható leiratkozási instrukciók szerint.

A regisztráció során megadott adatok módosítása, pontosítása a küldött emailek mindegyikében megtalálható vonatkozó instrukciók szerint történhet.

A regisztrált látogató a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeken kérhet a róla kezelt személyes adatok köréről, az adatkezelés jogalapjáról és céljáról történő felvilágosítást.
A kérelemre az adatkezelő ésszerű határidőn belül, de legkésőbb a kérelem benyújtásától számított 30. napon köteles a kért tájékoztatást megadni. Az ugyanazon témában egy éven belüli ismételt kérelem esetén a tájékoztatásra vonatkozóan az adatkezelő költségtérítésre jogosult.

A regisztráció megszüntetésekor a megadott email címre automatikus visszaigazolás kerül kiküldésre, majd a regisztráláskor megadott adatok törlődnek az éles adatbázisból. Az adatkezelő számára az adatkezelés jogalapjának bizonyítására vonatkozó törvényi kötelezettség teljesítése érdekében a regisztráció megszüntetése után az alábbi adatokat őrzi meg:

– regisztráció email cím
– regisztráció időpontja
– regisztrációhoz használt IP-cím
– regisztráció megszüntetésének időpontja
– regisztrációhoz megszüntetéséhez használt IP-cím

A HelloKoszeg.hu oldalai tartalmaznak linkeket más weboldalakra is, amelyek tartalmáért és a személyiségi jogokkal kapcsolatos eljárásért felelősséget természetesen nem vállalunk.

A HelloKoszeg.hu fenntartja a jogot, hogy az olvasók egyidejű tájékoztatása mellett a személyiségi jogokhoz kapcsolódó adatok és információk felhasználásával kapcsolatos álláspontját a jövőben megváltoztassa.