Advent minálunk

Szóval nézegetem a koszeg.hu-n a hétvége kőszegi programjait. Látom megint nem sikerült leülni előzetesen a szervezőknek. Lássuk:

December 3-án (szombaton) a Csók István Művészkör Egyesület kiállítása és jótékonysági képárverése nyílik 16:00-kor az Írottkő szállóban.

December 3-4-én azaz szombaton és vasárnap adventi vásár lesz a Jurisich téren 14:00 – 20:00 között.

December 4-én (vasárnap) a Jézus Szíve Plébániatemplomban lesz 17.00 órakor ökumenikus taizé. Ezt követően a FŐ TÉREN lesz gyertyagyújtás 18:00-kor. A biztonság kedvéért nem a Jurisich téren, ahol a kézművesek, vásárosok vannak. Logikus, nem?

A legjobb most jön:

Mikulásváró foglalkozás december 5-én HÉTFŐN 9-15 között az Arany Egyszarvú Patika foglalkoztató termében. Hétfőn, amikor a múzeum amúgy zárva van. Hétfőn, amikor az érdeklődő szülők dolgoznak, a gyerkőcök pedig kötelezően óvodában vagy iskolában vannak. A részvételi szándékot pedig ma (csütörtök) 16 óráig kérik jelezni! Megkérdezném majd kedden, hogy hány fő vett részt a programon…

 

Nem lehetne elfelejteni a fix havi fizetést és a jó meleg irodát? Próbáljatok meg egy hónapon keresztül a versenyszférában egy vállalatnál dolgozni vagy saját lábatokon megállni! Rögtön sikerülne nem keresztbe-kasul össze-vissza szervezni a programokat!

 

img_0703

 

A képek illusztrációk, az elvesztegetett lehetőségek az ékszerdobozban című folytatásos teleregény tévképzeteinek szüleményei.