Fontos bejegyzés következik

Április óta nem sokat írtam a blogra. Ennek ellenére meglepően sokan olvassák egyrészt a régebbi bejegyzéseket, másrészt pedig a közérdekű információkat tartalmazó oldalam. Nagyon köszönöm nekik!

Jegyezzünk meg egy fontos dátumot:

2019. október 13. | vasárnap

06:00 – 19:00 között lehet szavazni

Elég egyszerű a dolog: ÖT évente egyszer kérdezi meg a demokrácia, hogy ki döntsön a város életét befolyásoló ügyekben. Ha most nem mész el, akkor ne is írkálj facebookra ilyen bejegyzéseket:

“Kőszegen semmi sem történik” / “Halott város” / “Lepusztult a Fő tér, nincs rendes játszótér, miért nincs helyi járat” / “Mikor oldódik meg a háziorvosi ellátás Bakács doktor körzetében?” / “Nyugdíjas város lettünk” / “Innen minden fiatal menekül…”

Amennyiben tenni akarsz Kőszegért, megteheted. Annyi mindösszesen a dolgod, hogy elmész szavazni. Nem, ne hazudj. A valasztas.hu adatai szerint a kőszegi polgárok alig FELE szokott szavazni menni. Így nem csoda, hogy a polgárok HÚSZ SZÁZALÉKA döntheti el, hogy ki legyen a polgármester vagy a városi képviselő.

Tragikus? Szerinted is? Remek. Akkor máris készen állsz választási motivációs bejegyzésem következő részére. Hamarosan következik?

PS: Addig is lehet találgatni, hogy indulok-e 2019-ben!