Hivatali körömreszelgetés

Tudom, hogy a városfejlesztési osztály vezetőjének rengeteg dolga van, valószínűleg szőnyeg szélére kellett állni a nagy sikerű ipari park pályázat miatt, bár ez a mostani ügy jóval korábbra nyúlik vissza. Egészen pontosan május 28-ig, amikor jeleztem Rimányi osztályvezető asszonynak a következőket:

“Mint Te is tudod, a Jvmk várudvar felújítás során a várárok kavicsos kocsibejárója (a belső híd bal oldalán) az építőanyagok, építési forgalom fő helyszíne volt. Ez sajnos eléggé leharcolt állapotba került a felújítás végére, eredeti állapotának visszaállítása elmaradt. A vár komplex megújítása során a várárokban öntözőrendszer került kiépítésre, ez is megsérült az újabb fejlesztés során, ahogy a kavicsos szegély melletti fából készült padka is. Csakugyan elég szomorú képet mutat a zöldfelület. Szeretném megkérdezni, hogy a helyreállításra a kivitelező felkérhető-e.”

Hivatali léptékkel gyorsan, június 2-án már kaptam is választ: “Kedves Képviselő Úr! Köszönöm a jelzését, természetesen jelzem a kivitelezőnek. Üdvözlettel:  Rimányi Krisztina városfejlesztési és üzemeltetési osztályvezető”

Eltelt két hónap, semmi változás nem történt, így július 28-án újabb levelet írtam, beleírva a Diáksétány öntözőrendszerének hiányosságait is.

Erre a mai napig nem kaptam választ. Biztos feketelistára kerültem a hivatalban… hüp-hüp

Végülis milliárdos összegért újították fel a várat, kit érdekel, hogy közben a korábban elkészült részek tönkremennek. A jelen állás szerint a Városfejlesztési Osztály vezetőjét nem.

 

Frissítés: Rimányi Krisztinától augusztus 14-én kaptam egy újabb levelet, hogy a jelzett hibák kijavításra kerültek.

 

——

A címben szereplő mondatot természetesen nem az egész Közös Önkormányzati Hivatal szakembergárdájának címeztem. Ismeritek a régi mondást: akinek nem inge….