Így építik át a Fő téri szökőkutakat?

Ácsi kicsi Brüsszel! Stipistopi magyar adófizetők!

Köszike, hogy adtatok gyenge 2400 millió forintocskát a Jurisics tér – Fő tér – Jurisics vár felújítására (igen jól olvasod 2,4 milliárd forintból ez jutott. Mondom 2 400 000 000 kemény munkával megkeresett pénzike). Cukik vagytok.

Egy kis gond van: a városvezetésnek nem tetszenek a nagy gonddal megtervezett makói hagymára hajazó szökőkutak. Állítólag nem lehet őket okosan üzemeltetni. Bezzeg, ha okosba kell évi ötmillióért tanácsadót foglalkoztatni, megy…

Szóval nem megy. A városgondokságnak sem. Egyszerűen nem. Megjavítani? 2017-ben? Na ne már! Vegyünk újat! Juniós pénzből, ha lehet, meg csurranjon-cseppenjen ide-oda ha lehet. Na persze, csak a víz!

Szóval hagyjuk őket lepusztulni, álljanak a turisztikai fellegvárnak csúfolt Kőszeg kellős közepén koszosan, mocskosan, elhagyagoltan.

Így jött a grandiózus ötlet: ültessünk fákat a kutak helyére! Jé, 11 éve, a felújítás óta a fél város ezt szajkózza. Megérte, meghallották!

 

Most viszont még újabb tervekről csiripelnek a madarak: a szökőkutak helyére pavilonokat terveznek. Lenne nyilvános WC, információs pavilon és persze kávézó/cukrászda. Mutatok pár elképzelést, képet. Az infó nem tükrözi Kőszeg város álláspontját    🙂

 

 

Hasonló pavilonokat képzelnek el mint amit a budapesti városligetben felhúztak.