Ingyen WIFI-t a belvárosba!

Kőszeg városának, mint modern és fejlődő városnak is lépést kell tartania a technológiai fejlődéssel, az Internet, ezen belül is a vezeték nélküli szolgáltatások egyre szélesebb körű elterjedésével. A világ turisztikában érdekelt városai egymással versenyezve próbálják meg minél több, magas színvonalú és főképp ingyenes szolgáltatással növelni az odalátogatók elégedettségét. Nem kétséges, hogy napjainkban a fiatalabb generáció számára már az állandó és folyamatos online jelenlét alapvető fontosságú.

A városi képviselő testület novemberi ülésére benyújtott határozati javaslatomban kértem, hogy kerüljön kialakításra teljes értékű WIFI hálózat Kőszeg belvárosában és a Jurisics várban. A megvalósításra kerülő WIFI szolgáltatás nagy segítséget jelentene a Kőszeggel kapcsolatos információk könnyebb és gyorsabb elérésében, a helyi, kistérségi és régiós programok hatékonyabb népszerűsítésében és nem utolsó sorban a kőszegi lakosság bevonzásában a megújult vár épületegyüttesébe.

 

Remélem, hogy ebben a kérdéskörben nem az ostoba hozzáállás (csak azért sem szavazzuk meg) hanem a józan ész és a városért való tenni akarás fog győzedelmeskedni!