A Kétfarkú Kutyák meghekkelték a kőszegi szökőkutat?

Úgy tűnik, a Kétfarkú Kutya Párt passzivistái elértek Kőszegre is!

Miután nemrég átadtak egy űrállomást, kifestettek sok-sok kátyút és szabadonengedtek egy vaddisznót Budapesten eljött az ideje, hogy jól beültessék a nem működő szökőkutat a Fő téren?

Forrásaink szerint a hétvégén még üresen, koszosan, lepusztultan árválkodott a szökőkút a ránk erőltetett brüsszeli csilliárdokból felújított Fő téren. Mára a helyzet megváltozott: ismeretlenek létrehozták az univerzum legdrágább köz és uniós pénzből létrejött márvány virágládáját (született 2006-ban szökőkútként, de a CEU-n transgender szakon végzett közben a kút és rájött hogy ő valójában mindig is virágláda akart lenni, így írt snapchaten a Kétfarkú Kutyának aki – hasonlóan három kívánság Tibi bácsihoz – teljesítette álmát).

Szomorú, hogy miközben megint Kőszegre akar erőltetni Brüsszel ezermillió forintot, nincs pár százezer peták megjavítattni egy szökőkutat.

Így ezennel közösségi gyűjtésbe kezdek. Szedjünk össze közesen egy kis pénzt a Fő tér rendbetételére. Mutassuk meg, hogy nekünk, kőszegieknek fontos a város kinézete!

 

 

Ők lehetnek azok?