Közmeghallgatás

Trükkös meghívó díszeleg a koszeg.hu főoldalán. Huber László, Kőszeg Város Polgármestere értesíti a lakosságot, hogy közmeghallgatás lesz 2016. december 15-én (CSÜTÖRTÖKÖN) 14:00 órakkor közmeghallgatás lesz a Jurisics-vár lovagtermében. A közmeghallgatás tárgya: A Vas Megyei Területfejlesztési Operatív Program (TOP) forrásaiból Kőszeg Város Önkormányzata által megvalósítani tervezett fejlesztések ismertetése.

Elsőre azt hittem, ez megint valami vicc, aztán rájöttem: aznap testületi ülés 9-től, aztán egy kalap alatt gyorsan közmeghallgatás. Látom, fel sem merült az a kérdés, hogy a testületi ülés nem ér véget kettőre. 🙂 Mivel az állampolgárok döntő többsége hétköznap délután kettőkor dolgozik (mivel pörög a gazdság), így legkésőbb fél négyre az egész csipetcsapat hazamehet.

ÜGYES! Csak nehogy kicsi legyen a lovagterem…

(Azért írtam egy levelet, hogy a közmeghallgatás időpontját legyenek már olyan kedvesek állampolgári időbeosztáshoz igazítani….)

unbenannt

 

 

Persze ezt a játékot nem most kezdték ám Kőszegen. Rába Kálmán képviselőtársam 2013. október 31-én egyedül volt a köz… Itt a beszámolója