LOMTALANÍTÁS Kőszegen

Sokan kérdeztétek facebookon, e-mailben, üzenetben, az utcán, a piacon, hogy mikor lehet végre megtudni az idei lomtalanítás időpontját. Most! Tőlem, első kézből 🙂

Ha továbbra is szeretnéd megtudni mi történik Kőszegen oszd meg a bejegyzést, olvasd a hellokoszeg.hu-t vagy lájkolj facebookon ide kattintva!

2017. október 5. (csütörtök)
Kőszegfalva, Szombathelyi u., Cáki u.

2017. október 16. (hétfő)
Mohás u., Napsugár u., Óház u., Forrás u., Panoráma körút, Tölgyes u., Ciklámen tér, Felsőerdő u., Festetics u., Arborétum, Bersek J. u., Szelestey u., Csőszház u., Postásrét u., Köböl u., Vaihingen u., Bechtold I. u., Hadik A. u., Gesztenyefa u., Mélyút, Freh Alfonz u., Szőlőskert u., Szent György u., Szent Anna u., Kankalin u.

2017. október 17. (kedd)
Ady E. u., Várkör, Zrínyi u., Pék u., Hegyalja u., Rajnis u., Chernel u., Győry J. u., Városháza u., Jurisics tér, Kelcz A. u., Bem J. u., Táblaház u., Schneller u.

2017. október 18. (szerda)
Rákóczi F. u., Pogányi u; Fő tér, Kossuth u., Munkácsy M. u., Szűk köz, Liszt F. u., Táncsics M. u., Kiss János u.

2017. október 19. (csütörtök)
Temető u., Fenyő u., Diófa u., Hermina u., Szeder u., Park u., Szabóhegyi u. Kökény u., Berkenye u., Hunyadi u., Szent Imre hg. u.

2017. október 20. (péntek)
Sánc u., Petőfi tér, Szent Lénárd u., Sáncárok u., Gábor Á. u., Forintos M. u., Alsó krt., Kórház u., Téglás köz, Strand sétány

 A lista csak a lomtalanítás első szakaszába tartozó utcákat tartalmazza. Az itt fel nem sorolt utcákban később lesz a nagy lomeltakarítás. Mondjuk ennek az időpontját még nem tudom, így olyan szokásosra sikeredik ismét a buli…  #kösziPista!

Lomtalanításkor NEM RAKHATÓ KI:

ÉPÍTÉSI TÖRMELÉK
AUTÓGUMI
VESZÉLYES HULLADÉK
ELEKTROMOS KÉSZÜLÉKEK
OLAJOS, FESTÉKES KANNÁK
ZÖLDHULLADÉK

A hulladékudvarban az építési törmelékért és az autógumiért kell csak fizetni, a többi lerakása ingyenes!

A városgondokság ígérete szerint idén a fent felsoroltakat NEM szállítják el, azok ott maradnak az utcán. Már most jelzem: október 21-22-én tartjuk a Natúrpark ízei fesztivált, ismertebb nevén az Orsolya napi vásárt.

Szégyellném, ha az ide látogató sokezer vendég szemetes, koszos, lim-lomos várost találna az ékszerdoboz helyett!
Így légyszi ne tegyétek ki ezeket. A városgondok meg gondoskodjon arról, hogy október 20-án, péntek délután csillog-villogjon a város. Ez a dolga ugyanis!