Napi képmentő: OXA Club – mától végleg a múlté

Napi képmentő: az utolsó felirat is eltűnik a 2008-ban megnyílt, majd rövid idő után bezárt OXA Clubról épületéről.

Az épület gazdája most lakásokat alakít ki benne.

Megnyitása után így írt róla a koszeg.hu: A Petőfi téren nyílik a várva várt “fitness-ház”, mely 14-e és 16-a között ingyenes hétvégével kedveskedik az érdeklődőknek. Szolgáltatások: fitness-wellness-aerobic-spinning-squash-massage-solarium-sauna-jakuzzi-gőz-élményzuhany.

Ilyen volt:

 

Egy korábbi cikk az OXA Clubról:

Döntsd el, hogy élsz! – szól egyszerűen, lényegretörően a kőszegi Oxa Club szlogenje. A sportolás nem kényszer, csupán egy lehetőség, hogy kiteljesítsük önmagunk. És miért ne tennénk meg? Ez a hely minden feltételt megad hozzá.

Az alig féléves centrum minőségi környezetben várja a mozogni, kikapcsolódni vágyókat. Ha az Oxa mellett döntünk, modern, színvonalas öltözőt, edzőtermet, eszközöket kapunk.

A konditerem korszerű Life Fitness cardio- és kondicionáló gépeivel az erőnlét, az állóképesség, az izomtömeg fejleszthető, ha kell, súlyt adhatunk le, szálkásíthatunk. Néhány alkalom után garantáltan javul a közérzetünk, magabiztossá válunk.

A 15 fős aerobikteremben step-, zsírégető, kick-box, stretching, gerinc-, intim- és kismama tornán sportolhatunk szakképzett tréner jelenlétében. Szerdánként fő téma a tánc: művészi torna, jazz balett és kortárs tánc szerepel a kínálatban.

Energikus, modern mozgásforma a spinning: két keréken hódíthatjuk meg a képzeletbeli csúcsot. Itt megtudjuk, mi a küzdés és a jól megérdemelt győzelem. Nyeregbe hát!

Hozzuk el társunkat, squasholjunk vele, már öt perc után kiderülhet: ez a sportág nemcsak az erőről, gyorsaságról, hanem az észről is szól!

A wellness részlegben ellazulhatunk. Félhomály, gyertyafény, finom illat, halk zene – minden a feltöltődésről szól. Szolárium, masszázs, szauna, gőzkabin, élményzuhany, jakuzzi tetézi az érzetet.

A büfé a társasági élet színtere: már ismert és új edzőtársakkal összegezhetjük a jól sikerült tréningezést, ihatunk frissítőt vagy kipróbálhatjuk a turmixokat.

Június 1-től augusztus 31-ig akciós árakkal vár bennünket az Oxa Club fiatal gárdája. Akár napi 400 forintért vehetünk belépőt, a wellness-szolgáltatást – jakuzzi, infra- és finn szauna, gőzkamra – ajándékba kapjuk.

Nem késő nekilátni: valósítsuk meg önmagunk!