100 milliós óévbúcsúzató Kőszegen

Breaking news!

 

A Magyar Közlöny 2015. december 29-i száma szerint Kőszeg város feladatainak támogatása címén 100 millió forintot utal a kormány kerékpárút építésre, a Temető utca es iskolai sportpálya (valószínűleg a gimnázium) felújítására valamint szennyvízelvezetés feladatainak megoldására.

 

Csodálkozom, hogy ennek örömére még nem tartott sajtótájékoztatót (értsd, előre megírt, pártkatonák által kontrolált szöveg leközlése a Vas Nepében) az önmagára büszke vezetés, hogy lám-lám mennyire jól dolgozunk es ezt mennyire elismeri a kormány is.

 

Sajnálatosnak tartom, hogy a kegyelemkenyér nélkül önerőből egy villanykörtét nem tudna kicserélni az egykori szabad királyi város Kőszeg, hiszen bevételei ezt nem teszik lehetővé…

 

(Hogy mennyire csak kegyelemkenyér ez, azt jól mutatja, hogy a világváros Kápolnásnyék 200 milliót, Balatonszepezd és Harkány 300 milliót, a festői Mezőcsát 450 millót, Bátonyterenye és Cegléd 500 milliót, Lenti 700 milliót (itt zajlik Nyugat-Dunántúl legnagyobb szállodaberuházása éppen), a miniszteri Hódmezővásárhely 1200 millót, Monor pedig 1250 milliót kapott. Szóval csak óvatosan a fogalmazással, kollégák! 🙂 )

 

Itt a link a Magyar Közlönyhöz (27710. oldal)